Paperblanks

De mooiste Paperblanks notititeboeken vindt je hier. Dit merk uit Groot Brittanië staat bekend om haar klassieke notitieboeken en vintage notitieboeken. Sommige retro notitieboeken hebben een prachtige ouderwetse uitstraling, alsof je een klassiek boek uit een museum in handen hebt. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Paperblanks notitieboeken zijn van hoge kwaliteit

Met een notitieboek van Paperblanks weet je dat je voor uitmuntende kwaliteit gaat en je een notitieboek koopt dat lang mee gaat. Elk Paperblanks notitieboek bevat een verhaal over hun prachtige kaften. Dat verhaal vindt je aan de binnenzijde van de achterkaft. Ben jij er klaar voor om ook jouw eigen verhaal in een prachtig Paperblanks boek te schrijven?

Paperblanks met lijntjes

Paperblanks notitieboeken hebben prachtig ivoorkleurig zuurvrij papier dat uit duurzaam beheerde bossen komt. De ivoorkleurige pagina's hebben lijntjes die lichtgrijs van kleur zijn, zodat ze niet opvallen wanneer je in het notitieboek geschreven hebt. In een notitieboek gaat het immers om jou en jouw teksten en niet om de lijntjes. Die zijn er alleen op je te helpen.

Notitieboeken van Paperblanks zijn veelzijdig

Ze zijn er in verschillende maten. Van de grote notitieboeken Grande Paperblanks, tot de super kleine notitieboeken Micro Paperblanks en alles daartussenin! De handige Slim Paperblanks zijn vrij smal en passen daardoor goed in een tas en de Midi Paperblanks hebben een perfect gemiddeld formaat. De meeste Paperblanks notitieboeken hebben een harde kaft, maar zoek je toch flexibiliteit? Kijk dan eens naar de Paperblanks Flexis notitieboeken. Deze hebben een handige flexibele kaft én zijn zo licht mogelijk.

Klassieke Paperblanks notitieboeken kopen

Paperblanks notitieboeken staan bekend om hun klassieke, maar ook elegant en vintage notitieboek uiterlijk. Koop je Paperblanks notitieboeken makkelijk en snel online bij Notitieboekwinkel.nl!

Copyright © Notitieboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.