Destiny Midi notitieboek met magneet Paperblanks

€ 18,95
Op voorraad

Wonderbaarlijk mooi Paperblanks notitieboek met lijntjes gebaseerd op Voltaire's Book of Fate. Dit notitieboek, Destiny Midi, wordt gesloten met een magnetische flap, heeft een harde kaft met reliëf en metallic elementen. 

De kaft van dit prachtige Destiny Midi notitieboek van Paperblanks bevatte oorspronkelijk het boek Zadig, of Het Boek van het Noodlot, geschreven door de beroemde schrijver Voltaire. Dit boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1747 en vertelt het verhaal van Zadig, een oude Babylonische filosoof. In het werk kun je delen van de oorsprong van het moderne detectiveverhaal vinden. Er zijn maar weinig auteurs die invloedrijker zijn en meer bewondering oogsten dan Voltaire (1684-1778). Zijn werk sprak vooral het laat 19de-eeuws Frankrijk aan, dat herstellende was van een nederlaag in 1870 tegen de Pruisen. Het Franse volk reageerde door zich te richten op objecten van diepe schoonheid en intellectuele diepgang om zo hun dromen voor de toekomst te tonen. Het is dan ook geen wonder dat het boek Zadig werd uitgekozen om te worden herdrukt in deze prachtige goudkleurige kaft die in 1893 werd gecreëerd door Chamerot en Renouard in Parijs.
Dit prachtige Paperblanks notitieboek heeft een harde kaft met reliëf en schitterende metallic kleurige elementen. Ook bevat het een magnetische flap die de pagina's goed beschermt. Aan de binnenzijde van deze flap vindt je een vak om losse, kleine blaadjes in te stoppen. Het notitieboek heeft 144 ivoorkleurige pagina's van zuurvrij en duurzaam papier (288 blz.). Deze pagina's hebben lichtgrijze lijntjes met een regelafstand van 0,7 cm. Het notitieboek heeft tot slot ook nog een prachtig rood aanwijslint.

Meer informatie
Merk Paperblanks
Kleur Goud, Zwart
Kaft Harde kaft
Sluiting Magneetsluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 144
Maat M
Oriëntatie Staand
Afmetingen 18 x 13 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Destiny Midi notitieboek met magneet Paperblanks
Uw waardering
Copyright © Notitieboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.